Liliana Maier

SEO Strategist

Despre mine

Numele meu este Liliana Maier; sunt consultant SEO independent și expert în marketing online, domeniu în care lucrez de mai bine de șapteprezece ani.

Îmi place să abordez lucrurile integrat și să aplic principiile SEO în zone ale marketingului în care obiectivele de prim nivel se măsoară în  indicatori diferiți de poziționarea organică pe Google.

Cariera

În 2006, am început colaborarea cu o firmă francofonă de marketing digital și consultanță din București, în cadrul careia am devenit Responsabil de Departament SEO. În perioada în care am deținut această funcție, am coordonat proiectele de optimizare a peste 300 de site-uri de diverse dimensiuni și cu conținuturi extrem de variate – de la site-uri mici și simple, de prezentare, la site-uri complexe, ale unor magazine online.

De asemenea, în această perioadă am susținut numeroase sesiuni de training, am fost în mai multe rânduri delegată la Paris pentru întalniri și discuții cu clienții și, nu în ultimul rând, am facut parte din grupul de decision making al firmei.

Toate acestea m-au ajutat sa-mi valorific cunoștintele de limbă franceză (sunt absolventă Facultatii de Limbi și Literaturi Straine, secția Franceză-Romană , din Universitatea București) și pe cele din domeniul managementului (sunt de asemenea absolventă Institutului Bancar Român).

Dar, poate cel mai important, acești ani m-au ajutat să-mi descopăr pasiunea pentru mediul online. Îmi place să cred că sunt la curent cu tot ce ține de noile tehnologii și cu tot ce este nou în marketingul online, pentru că doar astfel se pot întâmpina cu succes provocările continue ale acestui mediu extrem de complex și de dinamic.

Șase ani mai târziu am devenit consultant independent pentru proiecte interanționale, cu precădere pentru segmentele imobiliare de lux si travel.

În ultimii ani, ajungerea la o anumită maturitate a marketingului online autohton cât și contextul pandemic au contribuit la orientarea mea spre proiecte ample din domeniul medical românesc.

Backgroundul și experiența mea, dar mai ales feedbackul pozitiv din partea clienților din strainătate și din România, și rezultatele obținute în urma strategiilor de SEO implementate îmi permit astăzi să vă propun servicii de consultantă și optimizare seo complexe, permanent adaptate la schimbările algoritmilor Google.

Reviews

„Liliana este un profesionist foarte competent, organizat şi disciplinat. Starea ei de spirit este acceea a unei persoane responsabilile, cooperante şi care acționează întotdeauna în interesul companiei. A fost o plăcere să lucrez cu ea, umorul ei este întotdeauna agreabil, eficacitatea sa este foarte confortabilă pentru cei cu care lucrează. De încredere, mereu în căutarea de oportunităţi de prefecţonare profesională, aceasta este un adevărat specialist SEO, iar cireasa de pe tort este faptul că este poliglotă şi mereu zâmbitoare „

Dominique Euvrard, Director Editorial Holosfind, Paris 2012